Vyhledávání


Kontakt

ppm-team-hcvitky

Novinky

Poděkování

22.07.2011 20:06
Děkuji, že jste navštívili tuto stránku a doufám, že ji taky ohodnotíte pokud nedáte ano, napište prosím váš důvod do komentářů (úplně dole)

Shrnutí zápasů 18.7. - 25.7.

25.07.2011 19:34

V pondělí odstartovala série těžkých zápasů, ve kterých nám šlo dalo by se říct i o konečné umístění v tabulce. 1 z těžších zápasů měl být proti týmu M@sters. Zápas se hned od začátku vyvíjel podle našich představ, vytvářeli jsme si herní převahu, ze které vzešeli 1. gól ve 12. minutě, prosadil se Slovensko Bohumír Pekár. Na 2. gól jsme nemuseli dlouho čekat, v 17. minutě se prosadil Slovinsko Jan Žic. Domácí sice stihli ještě do konce 1. třetiny snížit, ale to na nás nemělo žádný dopad. Ve 2. třetině jsme již ovládali hru. Vyhráli jsme ji 4:1. Ve 3. třetině jsme ještě přidali další 3 branky a tak jsme se vraceli domů s výhrou 9:3.

Zápasový report

 

Ve středu nás čekal tradiční soupeř z ligy HC Svijany Liberec a proto se čekala vyrovnaná bitva. Na gól nemuseli domácí diváci čekat dlouho, už ve 3. minutě se prosadil Lotyšsko Mārtiņš Balderis. Poté byl vývoj velice vyrovnaný, ale branka už do konce třetiny nepadla. Už po 43-i sekundách 2. třetiny se prosadil Slovinsko Jan Žic a zvyšoval tak na 2:0. Z dvougólového náskoku jsme se neradovali příliš dlouho, protože ve 23. minutě snížil Česká republika Ivan Pilný. Hra byla opět vyrovnaná až ve 39. minutě se gólem do šatny blýskl Slovensko Ctibor Ožvalda. Bohužel ve 3. třetině jsme o náskok přišli. Prosadil se Slovensko Boris Holý a v přesilovce vyrovnával Česká republika Bernard Rapant. Tak také skončil zápas po 60-i minutách. V prodloužení se nerozhodlo a tak přišly na řadu nájezdy. Z týmu hostů se prosadili Slovensko Adam Ligač a Lotyšsko Ārvalds Znaroks z našeho týmu jen Francie Benjamin Mongin a tak nám zbyly jen oči pro pláč. Konečný výsledek 3:4 po SN.

Zápasový report

 

V pátek nás čekal zápas podobný tomu pondělnímu jen s rozdílem, že jsme hráli venku. Náš soupeř byl tým Quiet Energy of IceZápas se vyvíjel přímo skvěle pro nás, sice jsme neměli herní převahu, ale skvělou střelbu. Po 2. třetině byl stav 1:6, ale poměr střel 25:20. Ve 3. třetině jsme ještě přidali další 3 branky a tak jsme odjížděli domů se třemi body a výhrou 9:1

Zápasový report

 

Dnes nás čekal nejlepší tým z naší ligy Drinking Team Hrubšice. Zápas pro nás nezačal dobře, když se ve 6. minutě prosadil Levoslav Čavojský. Naštěstí co nevidět srovnal v přesilovce Slovensko Ctibor Ožvalda. Na další gól se muselo čekat až do 49. minutě a střelec byl stejný, dokonce i poměr hráčů na ledě byl stejný, takže přesilovka a střelec Slovensko Ctibor Ožvalda. V 51. minutě srovnal Česká republika Ondřej Hromada. Ve 53. minutě rozhodl obvyklý střelec Slovinsko Jan Žic. Konečný stav tedy 3:2 z našeho pohledu.

Zápasový report

 

S tímto týdnem jsem spokojen se 3 ze 4 zápasů, jen ten proti Litoměřicím neskončil podle mých představ. Tentokrát dávám známku 2